Om oss

ICHA grundades av Ash, medicinsk forskare och kemist vid Karolinska Institutet, med målet att skapa alkoholfria drycker utan att kompromissa med smak, kvalitet eller hälsa. Trött på sockersötade, “prebiotiska” produkter med massa onödiga tillsatser så började Ash fermentera på frukter, bär och kryddor.

Resultatet blev en fermenterad hantverksdryck med mousserande och kryddiga inslag. Bryggs lokalt i Stockholm och resan började 2021 i Söderhallarna på Södermalm med en uppskattad pop-up bar intill Sébastien Boudets bageri. En naturlig hemvist för den som bryr sig om kvalitet, ekologi och hantverk.

Hållbarhet är en självklar del av verksamheten: Lokala och ekologiska råvaror, certifiering med Äkta Vara och EU-ekologisk. Bakom ICHA står också hela familjen; Morsan Hamida, Svägerskan Liza och partnern Sara.

ICHA är mer än en dryck: Det är ett familjeprojekt som förenar passion, hantverk, hållbarhet och hälsa. Hur klyschigt det än må låter så vill vi inspirera fler att välja smakrika, miljövänliga och hälsosamma alternativ.

Ash - Producent, Sara - COO och Liza - Odlare

Morsan (Hamida) - Förädlare & Odlare

Alessio, hjälper till o plockar då & då :)